Jane Jensen áprilisban jelentette be, hogy egy új játékot szeretne elkészíteni: az ötlete egy kétdimenziós, misztikus sci-fi kalandjáték Moebius néven. A történet egy bizonyos Malachi Rector nevű régiségkereskedőről szól, aki egy tűzvészben elvesztette mindenét, s most egy milliomos szolgálatában nyomoz mindenféle rejtélyes ügyekben, klasszikus feladványokat megoldva.

A Moebius elkészítéséhez a Pinkerton Road csapatának 300 ezer dollárra van szüksége -- a céljukat pedig már el is érték, hiszen 11 nappal a befejezés előtt 313 ezer dollár csücsül a számlájukon. A játék tehát elkészülhet, s ha minden jól megy, akkor 2013 elején már játszhatunk is.



Még nem késő támogatni a projektet, hiszen az extra pénz jól fog jönni a fejlesztés során, plusz minél nagyobb összeggel szállunk be, annál többet kapunk mi magunk is. A megszokott módon a minimális összegért magát a játékot szerezzük meg, de ahogy haladunk felfelé a létrán, gyűjtői kiadások, dedikált művészi munkák és számos egyéb finomság üti a vastagpénztárcájú érdeklődők markát. Az extrák részletes leírása a gyűjtés hivatalos oldalán található.