Milla Jovovich terhessége miatt az idénre tervezett hatodik, már megint utolsónak titulált Anderson-féle Resident Evil-film, a Final Chapter 2016-ra lett elhalasztva. Ezt tudtuk már tavaly is, most viszont Mrs. Anderson a Facebook-oldalán elárulta, mikor kezdődik az új, 3D-s mozi forgatása. Nos, nem holnap, sőt, viszonylag sokára, augusztusban.

A dolog persze érthető, hiszen Jovovich és férje, a Resident Evil-filmek többségének írója, rendezője és mindegyikének producere, Paul W. S. Anderson számára most az első a gyerek egészsége, eleve ezért halasztották el a filmet, és ezért várnak a lehető legtovább a forgatás megkezdésével.

Jovovich amúgy büszke arra, hogy nem szedett fel annyi pluszt, mint első gyermeke esetében, viszont nem fog semmiféle extrém diétát bevezetni csak azért, hogy újra „akciómódba” kapcsoljon. Inkább a ruhatervezők készülnek Alice-nek néhány mamakosztümmel. Alice-nek amúgy elvileg ez lesz az utolsó eljövetele, a Final Chapter után Jovovich és Anderson leteszi a lantot – ám ez nem jelenti azt, hogy ez lesz az utolsó Resident Evil-film. Személy szerint egy rebootot ennél a szériánál elviselnék.

resident-evil-movie-milla-jovovich-alice-zombie.jpg