• Eltolták az Outriders soron következő frissítését
  • A problémák kiküszöbölésére a játékosok segítségét kérik

Az Outriders már megjelenésekor is eléggé megosztotta a játékosokat (mi azért szerettük), de azóta a Painkiller-szériáról elhíresült lengyel fejlesztők igyekeznek befoltozni az esetleges technikai hiányosságokat. Úgy néz ki azonban, hogy a következő patch inkább ront a játékélményen, mintsem javít rajta. Az egyik főbb hiba az, hogy az Outriders egyszerűen összeomlik indítás után. Állítólag többszöri próbálkozás után képes már normálisan futni, de még ekkor is előfordulhat a második idegesítő hiba: a lobby-ba történő visszalépésnél való kifagyás. Ez sokkal idegőrlőbb lehet, hiszen itt már legtöbb esetben egy összeszokott csapat várakozik, és képzeljük csak el a helyzetet, mikor valaki hirtelen eltűnik.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A fejlesztők szerint utóbbi probléma csak egy bizonyos kasztnál, mégpedig a Pyromancer esetében lép fel, és csak adott skillek használatakor, viszont az még nem tisztázott, hogy ez az új patch miatt fordulhat-e elő, vagy már meglévő problémákról van szó, amik eddig is megkeserítették a rajongók életét. Éppen ezért Reddit-en kérik a játékosok segítségét, hogy aki találkozott ezekkel az összeomlásokkal és kifagyásokkal, az jelezze nekik ITT.

A fenti hibák miatt a People Can Fly végül a patch elhalasztása mellett döntött, ami, ha minden jól megy, valamikor a mai nap folyamán fog élesedni.