• Hamarosan újabb pályával bővül az Overwatch
  • A capture the flag játékmód kerül most a középpontba

Nem csak az Overwatch League körül zajlanak az események, hanem hamarosan beköszönt a kínai újév is, 2018 kutya egy év lesz a kutya éve lesz a távolkeleti asztrológia szerint. Igaz, ennek az információnak nem sok köze van az Overwatch-hoz, azt leszámítva, hogy az évfordulót mindig megünnepli a játék. Így lesz ez idén is, ezúttal egy újabb pályát kapunk, ez lesz Ayutthaya, melyet kifejezetten a capture the flag játékmódhoz terveztek.

Ha pedig már a játékmódhoz hoztak össze egy pályát, akkor kicsit fel is dobták azt. Búcsút inthetünk a döntetlennek, pontegyenlőség esetén a „hirtelen halál” lép életbe, ami itt a csapatok zászlóit egyre közelebb tolja a középponthoz. Ráadásul már nem kell matatni a zászlóval, egyből felkaphatóak, de egyes képességek használatának következtében (pl. sebezhetetlenség) az ki is esik a hordozó kezéből.

Az esemény holnap indul és négy teljes héten át tart, ezzel egyidőben egy kompetitív szezon is elindul (CTF módra), valamint szokás szerint csak ez idő alatt megszerezhető ikonokat és miegymást is gyűjtögethetnek azok, akiknek ez a fétise.