Nem indult valami fényesen az Overwatch League a Shanghai Dragons számára. A liga egyetlen kínai csapata már az előszezonban is bukdácsolt kicsit, és akkor végül két vereséggel mutatkoztak be. Ezt még sokan betudták annak, hogy a csapat tagjai későn kapták meg a beutazási engedélyt, és keveset tudtak csak együtt gyakorolni, azonban nemrég elindult a versenysorozat első szezonja is, és a Shanghai Dragons első négy meccsét is zsinórban elbukta.

Valószínűleg ennek a vereségsorozatnak a hatására ragadhatott billentyűzetet a csapat menedzsere, Yang Van, aki a Twitteren kért bocsánatot a rajongóktól, illetve azt is kifejtette, szerinte mi áll a sikertelenségük mögött. A menedzser a játékosok mentális állapotát nevezte meg, mint a legfőbb problémát, egyben megnyugtatott mindenkit, hogy a pletykákkal ellentétben senki sincs agyondolgoztatva a Shanghai Dragons-nál. Az üzenetet azóta sajnos már törölték.

Bár tény, hogy a kínai csapat jelenleg nem a legjobb formáját mutatja, ne feledkezzünk meg arról sem, hogy még csak a liga második hetében járunk, pár meccs alapján pedig alighanem hiba lenne messzemenő következtetéseket levonni. 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!