A játék univerzumában létező újság, Times of Numbani számol be a Talon támadásáról, melynek célpontja egy maximális biztonságú börtön, ahol Akande Ogundimut, azaz Doomfistet tartják fogva. A cikk három hónappal azelőttről származik, hogy a Numbani reptér elleni támadás során Doomfist visszaszerezte volna névadó fegyverét.

Mondanunk sem kell, a találgatások már most megindultak, de kis kavarodást és értetlenséget okoz, hogy az USA-beli, az említett újságcikket tartalmazó blogbejegyzésre mutató link nem működik, míg az európai igen. A rajongók eleinte tévedésre vagy hibára gyanakodtak, de az ezzel kapcsolatban feltett kérdésre ráadásul egy felettébb különös válasz érkezett.

Eddig se nagyon lehetett tudni, hogy mire készül a Blizzard, de most már teljes a képzavar. Legutóbb, mikor Doomfistet várta mindenki, Orisa mutatkozott be, az egészet pedig tetézi, hogy párszor már hangsúlyozták, hogy a történetre is ráfekszenek az idén – vagyis egy biztos, hogy semmi sem biztos azon kívül, hogy valami készülődik. Tippeket azért elfogadunk.