• Új frissítést kapott az Overwatch
  • Hibajavítások és finomhangolások sokasága
  • Megérkezett a Competitive Play
  • Új pózt kapott Tracer

A múlt héten egy botrány pattant ki az Overwatch közösségben, mivel az egyik játékos, és néhány támogatója szerint Tracer pózolása túlságosan is szexi, nem illik a karakterhez, így a Blizzardnak el kellene azt távolítani. Ez volt a kifogásolt beállás:

overwatch-tracer-over-the-shoulder-pose.jpg

A fejlesztőcsapat meghajolt a felsorolt érvek előtt, és maga a játék direktora, Jeff Kaplan mondta el: le fogják cserélni a problémásnak ítélt pózt, mivel azt szeretnék, hogy mindenki erősnek és hősnek érezze magát a játékban. Hozzátette azonban, hogy senkiért nem áldozzák fel a kreatív elképzeléseiket (a közösség ezt nem hitte el, sokan gyávának nevezték a csapatot és egy petíció is indult), csupán arról van szó, hogy nekik sem tetszett a póz, és egyébként is, már úton van az új változat, ami szerintük jobban passzol a karakter játékos személyiségéhez. Íme, a javított póz.

overwatch-tracer-uj-fenek.jpg

Szerinted jobb, rosszabb vagy ugyanolyan az új póz?

Természetesen nem csak ennyi változás történt, az új, fenekes póz mellett a patch számos hibajavítást és finomhangolást is hozott, valamint érkezett egy új játékmód. A Competitive Play a komolyabb kihívásra vágyóknak szól, ennek megfelelően pedig csak 25-ös szint felett vehetünk részt ebben. További részleteket Jeff Kaplantól hallhattok az alábbi videóban, a patch valamennyi pontját pedig itt találjátok meg.