• Megjelenési dátumot kapott a Park Beyond
  • A PC-s zárt bétára is megnyílt a jelentkezés

Már számos alkotásban próbálhattuk meg felépíteni a lehető legszórakoztatóbb, legjövedelmezőbb és leglátványosabb vidámparkot – elég ha a RollerCoster Tycoon-játékokra gondolunk –, hamarosan pedig ismét belevághatunk saját és a látogatók szórakoztatásában. A Bandai Namco ugyanis egy új kedvcsinálóval kísérve bejelentette, hogy a Park Beyond 2023. június 16-án végre megnyitja kapuit PC mellett PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en.

A Tropico 6 készítőjeként is ismert Limbic Entertainment gondozásában készülő alkotás története szerint egy frissen felvett építészként kell egy küszködő vidámpark-üzemeltető segítségére sietnünk, de persze a sandbox módban megkötések nélkül is szabadjára engedhetjük képzeletünket. A Park Beyond keretében a fizika törvényeit meghazudtoló látványosságokkal szórakoztathatjuk látogatóinkat, miközben a személyzetet is menedzseljük, de ha valaki nem szeretne a megjelenésig várni, az ITT akár a 2023. május 9-19. között megrendezésre kerülő, PC-s zárt bétára is jelentkezhet.

Vár álmaid vidámparkja, melynek még a fizika törvényei seb szabnak határt! Ha érdekel a Park Beyond, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.