• Idén négy keigészítőt kap a Path of Exile
  • A megjelenésekre negyedévente számíthatunk

A Grinding Gear Games sikerjátéka, a Path of Exile folytatásáról tavaly rántották le a leplet, bár - ahogy az várható volt - az idén még nem jelenik meg a játék. De nem kell attól tartanunk, hogy a fejlesztő minden erejét lefoglalja a Path of Exile 2 hegesztése, az ígéretek szerint további négy kiegészítővel szolgálnak majd az idén.

Egyelőre szűkösek az információk afelől, hogy pontosan mire is készülnek, annyit viszont elárultak, hogy valószínűleg március folyamán befut az első, 3.10.0 verziószámú frissítés, mely további tartalmakat is hoz magával. A megjelenésekre menetrendszerint úgy számíthatunk, mint tavaly, azaz nagyjából negyedévente lesznek esedékesek, maximum pár hetes eltérésekkel.

path-of-exile-langlovag.jpg

Zárójelben jegyeznénk meg, hogy a Path of Exile 2 a 4.0.0 verziószámot viseli, de ebből még nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni, ugyanis nincs se írott, se íratlan szabályozás arra, hogy a verziószámokat az egyes fejlesztők miként kezelik. De a folytatással kapcsolatban is kaptunk néhány infómorzsát, eszerint az ExileConon be nem mutatott tartalmakat szeretnének a közönség elé vinni valamikor év közepe táján.