• Június 8-tól (csütörtök) kapható a PC Guru 2017/06-os száma
  • Az újságban steames The Last Tinker: City of Colors teljes játékot találtok
  • A magazinhoz ESET Internet Security licenc is jár
  • Összesen 35 játékról olvashattok előzetest vagy tesztet
  • Már csak egy hónap van hátra a 25-ös jubileumig
  • RENDELD MEG A PC GURU WEBSHOPBAN
  • LÉGY PC GURU ELŐFIZETŐ

Végre itt a nyár, vele pedig az elviselhetetlen kánikula, amit azért mégis könnyebbé tesz a Guru olvasgatása. Főleg, hogy június 8-tól kapható a PC Guru júniusi száma, rengeteg cikkel és érdekességgel, vaskos tartalommal, sok-sok teszttel, előzetessel. Bár erre a számra csak három hetünk volt, hogy egy picit több időnk legyen felkészülni a júliusi, a 25-ös évfordulót ünneplő, extra oldalakkal megtömött PC Gurura, így is sikerült olyan játékokkal telepakolnunk az újságot, mint a borítónkat díszítő Middle-earth: Shadow of War, az elődjével szemben PC-re is megjelenő Destiny 2, az Early Accessben leledző Rokh és Edengrad, sőt a jövőben érkező horrorjátékokról is olvashattok egy összeállítást, mert rettegni sosem késő.

Rovatból és extrából is kijut bőven a hónapban: utánajártunk, mi történt a bejelentett, majd sajnos törölt Prey 2-vel, 2 teljes oldalt szentelttünk a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Chernobyl bemutatásának, ismét jelentkezik az indie-játékokkal foglalkozó Radar alatt, valamint egy magyar játékgrafikussal készítettünk interjút.

Ami a teszteket illeti is bőven jutott tartalom erre a hónapra. Kezdetnek mindjárt itt a friss The Elder Scrolls Online: Morrowind részletes ismertetője, amiben az alapjáték elmúlt évek során végbement átalakulását is kivesézzük. Aztán a már említett Prey 2 helyett megkaptuk a 2017-es Preyt, aminek kiemelt figyelmet szenteltünk, csakúgy, mint a második világháborús stratégiákat megújítani kívánó Steel Division: Normandy 44-nek -- a magazinból kiderül, hogy sikerültek ezek a programok.

A havi nagyágyúkon túl persze 14 további teszttel vár benneteket a rovat, köztük olyan alkotásokkal, mint az Early Accessből frissen kilépett Bounty Train, a PC-re váratlanul kiadott akcióorgia Vanquish, a sci-fi Dark Soulsként is emlegetett The Surge, vagy épp a konzolokra már kapható Injustice 2.

Azok se csüggedjenek, akik a mélyvíz iránt érdeklődnek, hardverrovatunk ugyanis 20 teljes oldalon terpeszkedik. Teszteltük a Razer és a HyperX legújabb, 7.1-es fejhallgatóit, a Samsung eddigi legmenőbb gamer monitorát, utánajártunk a konzolos játékoptimalizálás jövőbeli lehetőségeinek, és 4 oldalt szenteltünk annak, hogyan fejlesszünk PC-t okosan, kis pénzből. Ezen felül pedig az iPon által támogatott ÁlomPC is visszatért, ismét 2 oldalon. A magazin teljes tartalmát IDE KATTINTVA nézhetitek meg.

pcguru1706cover1920.jpg

JÚNIUS 8-TÓL KAPHATÓ AZ ÚJSÁGOSOKNÁL ÉS A HIPERMARKETEKBEN

Teljes játék: The Last Tinker: City of Colors

Júniusi teljes játékunk egy PC-n viszonylag ritka madárnak számító műfaj büszke képviselője: a The Last Tinker egy platformjáték, amiben egy színekre osztott világot kell megmentenünk a rá leselkedő gonosztól. A The Last Tinker persze nemcsak műfaját tekintve érdemel figyelmet: egy kifejezetten jó értékeléseket kapott, látványos 3D-s alkotásról van szó, ami kiváló kikapcsolódást nyújthat a meleg nyári estéken. A játék ezúttal is steames, azaz ha beaktiváltátok a magazinban található kódot, már hozzá is adhatjátok azt a Steam-könyvtáratokhoz. További részletekért erre tessék!

KÓDBEVÁLTÁS

A tartalomjegyzéknél lévő matricán található matricára nyomtatott kódsorokat nem a Steamen kell felhasználni, hanem a PC Guru Online kódbeváltó oldalán. Ehhez mindössze egy ingyenes regisztrációra van szükség, majd a belépést követően el kell navigálni a kódbeváltás oldalra, ott be kell ütni matricán található kódot, az eredmény pedig egy Steam-kód lesz, amit már beválthattok a Valve áruházában.

A matricán található kódot csak egyszer lehet felhasználni, de összesen tízszer lehet megpróbálni a beváltást, így ha elgépelsz egy karaktert, akkor sem kell félned, nem fog eltűnni a teljes játékod. Ha mind a tíz alkalommal hibás kódot adsz meg, a rendszer 24 órára letiltja a kódbeváltás funkciót, úgyhogy csak óvatosan! Ha problémát okozna a kódbeváltás, olvasd el a Kódbeváltás tudástárunkat a PC Guru Online-on!