A kicsit lagymatag március után vége beindult a szekér, és az áprilisi PC Gurut már igazi nagyágyúkkal tölthettük meg nektek. Sok tesztet, előzetest és bemutatót közlünk az újságban, mely ráadásul nem az egyetlen Guru lesz ebben a hónapban: április 21-én érkezik a PC Guru Microsoft különszám is, így ez a tavasz duplán, sőt triplán az idén 25 éves Gururól szól – hiszen harmadikként idevehetjük az április 22-23-án megrendezésre kerülő PC Guru Show-t is. Na, de elég a szócséplésből, lássuk, mivel vár benneteket 2017 negyedik PC Guru magazinja!

RENDELD MEG A PC GURU WEBSHOPBÓL,
AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL, 1995 FT-OS ÁRON!

Legendás visszatérők

A 2017-es év több nagy visszatérő sorozattal örvendeztet meg bennünket, ezek közül pedig kettőt is górcső alá veszünk az áprilisi Guruban. Az egyik a méltán híres Quake; a még idén megjelenő Quake Champions régimódi arénaharcot ígér a stílus legújabb húzásainak alkalmazása mellett, és igen érdekes alkotásnak ígérkezik, amiről most 4 oldalon át tudhattok meg minden fontosat. A másik bemutatásra kerülő folytatás pedig a Gran Turismo Sport, aminek 3 oldalt szentelünk, hogy megtudjátok, miért ez az egyik legvártabb autós játék a piacon.

Persze az Early Access-rovatba is jutott anyag dögivel. Bemutatjuk a túlélős műfajt megbolondító The Wild Eightet, a biztató címmel ellátott Helliont, de még az oktatás világába is belekóstolunk a nem mindennapi Odyssey: The Next Generation Science Game-mel. És ez még nem minden, a teljes tartalomért kattints ide!

Androméda és Bolívia

Tesztek terén is erős lett a hónap, elég csak a legnagyobb sztárjátékokra gondolni. Rögtön itt van ugye a hideget-meleget kapó Mass Effect: Andromeda, ami azon túl, hogy a borítónkat díszíti, egy 6 oldalas tesztben mutatja meg, mit is tud valójában. Aztán befutott a sokáig csak konzolos játékként kezelt Nier: Automata PC-s változata, így 4 oldalban a hónap nagy meglepetését is sikerült letesztelnünk. És akkor ott van a múlt havi lapzártánk miatt épp hogy kimaradt Ghost Recon: Wildlands, ami szintén 6 oldalt kapott, elvégre tartalom, az bőven van benne.

Ezen felül befutott a sokak által csak az év egyik legjobbjaként emlegetetett új Zelda, megérkezett a hosszú évek óta várt Persona 5, megnéztük a FlatOut 4-et, a Battlefield 1 első nagy kiegészítőjét, sőt még a második világháborús FPS-ek új korszakát elindító Day of Infamyt is. Ez azonban csak pár kiragadott cím, az összes játékért erre tessék!

Hardver és a maradék

A tavasz közepére a hardveripar is aktivizálta magát. Megjelent a Nintendo új konzolja, a Switch, amit alaposan letesztelünk az áprilisi Guruban, valamint megérkezett az Nvidia új szuperkártyája, a GeForce GTX 1080Ti, ami a PC-sek szívét dobogtathatja meg. De mindez még semmi a hónap legnagyobb szenzációjához, az AMD Ryzenhez képest, amit a korai béta BIOS-ok és eredmények után most végre optimális körülmények között tesztelhettünk.

Ezen felül visszatér a Radar alatt, a Láthatatlan hősök, a Mentőöv és persze a Levrov, amibe ezúttal nem trollkodtam bele, de attól még, mily meglepő, vicces lett. Szó mi szó, az áprilisi Guru nagy és tartalmas, aki kíváncsi minden egyes cikkre, az a ide kattintva érheti el azok teljes listáját.

Teljes játék

Áprilisi teljes játékunk egy érdekes műfajegyveleg, amit magyar fejlesztők alkottak, és szerencsére magyarul is élvezhető. A Neocore által fejlesztett Deathtrapről van szó, amiben halálos csapdákat kerülhetnek el a játékosok, vagy épp másokat csalhatnak tőrbe, miközben a tower defense stílus legjobb húzásait veti be, kiegészítve hatalmas szörnyekkel, illetve a Van Helsing-univerzumba tartozó történettel. A Deathtrap igazi ínyencség, reméljük, ti is annyira élvezitek majd, mint ahogy mi tettük – a részletekért erre tessék!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

KÓDBEVÁLTÁS

A tartalomjegyzéknél lévő matricán található matricára nyomtatott kódsorokat nem a Steamen kell felhasználni, hanem a PC Guru Online kódbeváltó oldalán. Ehhez mindössze egy ingyenes regisztrációra van szükség, majd a belépést követően el kell navigálni a kódbeváltás oldalra, ott be kell ütni matricán található kódot, az eredmény pedig egy Steam-kód lesz, amit már beválthattok a Valve áruházában.

A matricán található kódot csak egyszer lehet felhasználni, de összesen tízszer lehet megpróbálni a beváltást, így ha elgépelsz egy karaktert, akkor sem kell félned, nem fog eltűnni a teljes játékod. Ha mind a tíz alkalommal hibás kódot adsz meg, a rendszer 24 órára letiltja a kódbeváltás funkciót, úgyhogy csak óvatosan! Ha problémát okozna a kódbeváltás, olvasd el a Kódbeváltás tudástárunkat a PC Guru Online-on!

AZ ÁPRILISI PC GURU ÁPRILIS 13-TÓL KAPHATÓ
AZ ÚJSÁGOSOKNÁL ÉS A HIPERMARKETEKBEN!

PC Guru 17/04