Sokszor érezzük azt, hogy augusztusban a tetejére hág az uborkaszezon, azonban az idei év nyarának utolsó hónapja egészen kedvezően termést hozott. Először is folytattuk E3-as előzeteseket, ahol olyan címeket találhattok, amik a júliusi számba nem fértek bele, tesztjeink között helyet kaptak a nyár slágerjei, illetve hardver hírekről, mobiljátékokról és a hazai játékfejlesztésről is szó esik a legfrissebb számunkban.

A nyárzáró számunk borítója nem csak azért különleges, mert mindenki kedvenc Pókembere virít rajta, hanem mert a képet a Marvel egyik művésze, Alexander Lozano készítette, akinek munkásságát az Iron Man, X-Men rajongók közelebbről is ismerhetik, mivel több képregény fedőlapi képét is ő készítette. A borító mellett az újság belsejében is viszont láthatjátok a Spider-Mant, akinek legújabb kalandjáról olvashattok 6 oldalon keresztül. Az előzetes mellett egy röpke interjú is helyet kapott, ahol a PlayStation magyarországi képviseletét kérdezgettük a honosításról, és számos már érdekességről.

Valamint, ahogy azt már említettük, tovább bővül a magazinban bemutatott E3-as játékok sorozata. Noha az előző számunkban már 37 oldalán keresztül olvashattatok az év legnagyobb gaming eseményéről. Ghost of Tsushima, Sekiro: Shadows Die Twice, Overkill's The Walking Dead, Anthem és számos más játék kapott helyet a bemutatók között - a teljes tartalmat itt érhetitek el.

coverpcguru1808.jpg

AZ AUGUSZTUSI PC GURU AUGUSZTUS 16-TÓL KAPHATÓ
AZ ÚJSÁGOSOKNÁL ÉS A HIPERMARKETEKBEN!

A fennmaradó E3-as anyagok mellett maradt időnk belekukkantani és kipróbálni kipróbálni pár érdekesebb Early Access játékot is, mint amilyen az egyszerű, de annál élvezetesebb Seeds of Resilience, a korrekt, de még csiszolásra váró Scythe, és az XCOM izzasztó csatáit megidéző Phoenix Point. Tesztjeink is sok színben pompáznak, esetenként szó szerint, mivel terítékre került az Adventure Time: Pirates of the Anchiridion, elmerültünk az Octopath Traveler rejtelmeibe, megnéztük, hogyan szuperál a PC-s Crash Bandicoot, alaposan kiveséztük a This is the Police 2-t, kipróbáltuk a Megaman X Legacy Collection mindkét installációját, valamint kitárgyaltuk, milyen lett a No Man’s Sky NEXT.

Akiket elsősorban a rovatok érdekelnek, azok sem fognak csalódni. Az elmaradhatatlan Levrov és Radar alatt mellett újabb cikkel bővül a Warframe rovatba, melyben a játék múltjáról és jelenéről írt wilson 4 oldalon keresztül, AstroDave pedig ugyanezen témában kutakodott, azonban ő a magyar játékfejlesztésről elmélkedett. A teljes tartalomért ide kattintsatok!

Augusztusi teljes játékunk: Gas Guzzlers Extreme

Augusztusi teljes játékunkat okkal nevezhetnénk a Carmageddon és Twisted Metal szellemei örökösének. Habár egy 5 éves játékról van szó a Gas Guzzlers Extreme a mai napig megállja a helyét, ha kikapcsolódásról és szórakozásról van szó.  Száguldás, fegyverek, bónuszképességek és más nyalánkságok várják a nitróban gazdag versenyek szerelmeseit. A mostani szám teljes játékát a szimulátorok, és úgy általánosságban az autókázás kedvelője, Gebbbe mutatja be nektek, amit itt meg is találhattok.

Kódbeváltás

A tartalomjegyzéknél lévő matricán található matricára nyomtatott kódsorokat nem a Steamen kell felhasználni, hanem a PC Guru Online kódbeváltó oldalán. Ehhez mindössze egy ingyenes regisztrációra van szükség, majd a belépést követően el kell navigálni a kódbeváltás oldalra, ott be kell ütni matricán található kódot, az eredmény pedig egy Steam-kód lesz, amit már beválthattok a Valve áruházában.

A matricán található kódot csak egyszer lehet felhasználni, de összesen tízszer lehet megpróbálni a beváltást, így ha elgépelsz egy karaktert, akkor sem kell félned, nem fog eltűnni a teljes játékod. Ha mind a tíz alkalommal hibás kódot adsz meg, a rendszer 24 órára letiltja a kódbeváltás funkciót, úgyhogy csak óvatosan! Ha problémát okozna a kódbeváltás, olvasd el a Kódbeváltás tudástárunkat a PC Guru Online-on!