Szeptemberben is érkezik a PC Guru magazin -- a 2013/09-es szám nem kevesebb mint 32 játékkal várja az olvasókat, a DVD-mellékleten pedig ismét egy steames teljes játék kapott helyet, a 2012-es Death Rally, a Remedy Entertainment műhelyéből.

Fókuszban a Gamescom

Előzetes rovatunkat ezúttal teljes egészében a 2013-as Gamescomnak szenteltük: a Kölnben bemutatott és részletezett felhozatalból 18 játékról emlékezünk meg részletesebben. Megtalálható köztük a Telltale Games új sikervárományosa, a Fables: The Wolves Among Us, a Diablo III közelgő kiegészítője, a Reaper of Souls, a Tropico 5, a The Sims 4, az XCOM: Enemy Within kiegészítő, a Batman: Arkham Origins, az F1 2013, a Wasteland 2 és a Battlefield 4 is, ez utóbbiban ráadásul a multiplayert veséztük ki. Az előzetes rovatban helyet kapó címek teljes listáját ezúttal is IDE KATTINTVA olvashatjátok el.

Itt az új császár!

Címlapsztorink ezúttal a Total War: Rome II, a Creative Assembly legújabb alkotása, amit Tika mester négy oldalon veséz ki számotokra, a szokásos tippekkel és trükökkel megspékelve. Emellett 12 másik program tesztje kapott még helyet a magazinban, többek között olyan alkotások, mint az XCOM franchise-t teljesen új területre vezető The Bureau, Sam Fisher hatodik nagygépes kalandja, a Splinter Cell: Blacklist, vagy éppen a bankrablás "művészetét" szimuláló PayDay 2. A Rome II mellett górcső alá vettük az Europa Universalis IV-et is, befutott az ismét fagyos Lost Planet 3, sőt, a zseniálisra sikeredett Rayman Legendset is sikerült időben letesztelni. Konzolfronton nem maradhatott ki a Diablo III, és lecsaptunk a Skylanders alapötletét felhasználó Disney Infinityre is. A 2013/09-es szám tesztjeinek listáját IDE KATTINTVA érhetitek el.

Az előzetesek és tesztek mellett természetesen ismét jelentkeznek a megszokott rovataink, a Klasszikusok újrajátszva ezúttal a Vampire: The Masquerade - Bloodlinest idézi fel, visszatér a MOBA-k világát körüljáró sorozatunk, és persze most sem maradtok Levrov, Mentőövek és ÁlomPC nélkül. Ha pedig már hardverek, akkor jó ha tudjátok, hogy a szeptemberi számban két játékra is alkalmas notebook, két különböző árkategóriájú VGA, és egy LG monitor is tesztelésre került.

Teljes játék: Death Rally

Szeptemberi teljes játékunk a klasszikus Death Rally 2012-es remake-je, amit az eredeti játék alkotója, a Remedy Entertainment követett el. A programról bővebben a különálló teljes játék cikkünkben olvashattok -- röviden annyit érdemes tudni róla, hogy egy felülnézetes, akcióra kihegyezett versenyjáték, vaskos multival, tuninggal és 87 begyűjthető achievementtel. A Death Rallyt steames verzióban csomagoltuk a magazin mellé, tehát az aktiválásához mindenképpen internetkapcsolat szükséges!

Az új császár a szeptemberi PC Guruban!

A 2013/09-es PC Gurut szeptember 12-től keressétek az újságárusoknál!