• Újabb trailert kapott a Phoenix Point
  • Az idegenek mellett egyéb játékmechanikák is bemutatkoznak

Julian Gollop, az ős-XCOM szellemi atyja bábáskodik a Phoenix Point fölött és az eddigiek alapján a játék bizony nagyon jó kezekben van, csak azt bánjuk, hogy a megjelenést jövő évre tolták, de jó munkához idő kell ugye (rosszhoz meg még több, jegyezhetnénk meg rosszmájúan). A nagy kérdés továbbra is az, hogy a Firaxis-féle X-COM-mal szemben mennyire veheti majd fel a versenyt a Snapshot Games alkotása, és miben tud majd újat nyújtani – pár jelentős eltérést már tudunk is mondani.

Egyrészt az alábbi videóban is látható idegenek megjelenésre is teljesen más húrokat pengetnek, és számos változatuk, valamint különféle mutációik nehezítik majd meg az életünket. Továbbá járművünk is lesz, mely nem egyszerre szolgál csapatszállítóként, fedezékként és extra tűzerőként is. És bár elsőre talán nem látszik, de a lövedékek találati esélye nem teljesen az RNG istenek kezében van: mindegyik lövésnek a röppályáját szimulálja a játék motorja, és egyébként egyes testtájakra is célozhatunk.

A korai hozzáférés azonban ne tévesszen meg senkit – ez a Kickstarter-támogatóknak él, azok közül is azok vehetnek részt a korai tesztelésben, akik 50 dollárnál többet áldoztak a játékra. Csak azért szólunk, hogy Steamen még ne keressétek!

phoenix-point-squad.jpg