• A Pillars of Eternity komoly sikereket ért el, így már gyűjtenek a folytatásra.
  • Az előd fejlesztését segítő kalapozás során rengeteg pénz gyűlt össze.
  • A folytatást viszont még jobban várják a rajongók, így a gyűjtés most is rendkívül sikeres.

A folytatás egy teljesen új kontinensre kalauzol majd el minket, és egyúttal egy új konfliktushelyzetbe is csöppenünk. Régről ismert arcokat, és új karaktereket is láthatunk majd, a történet pedig kapcsolódni fog az előző részhez. A felsorolt újdonságok csábítása feltüzelte a rajongókat, így hajlandóak voltak rengeteg pénzt áldozni a folytatás elkészítésének segítésére.

A rajongók által befizetett összeg elérte a 4,4 milliót, így rengeteg extra tartalom készülhet el az alapjátékhoz. Ez a gyűjtés is jól példázza, hogy egyrészt komoly igény van a klasszikus szerepjátékokra, másrészt a rajongók elhivatottsága és segítőkészsége sokszor elég ahhoz, hogy az egyedi ötletekkel felvértezett játékok kiadói csonkításoktól mentesen, a fejlesztők által megálmodott koncepciót követve jöhessenek létre.

A kampány sikeresen lezárult, de még így is lehet tovább adakozni, és van is rá okunk. 4,5 milliónál legénységet is toborozhatunk majd a hajónkra, 4,75 millió begyűjtése esetén pedig egy tengeri szörny is nehezíteni fogja az életünket. Amennyiben sikerül elérni az 5 milliós mérföldkövet, akkor egy új, teljes értékű társ (Ydwin) is velünk tarthat majd az úton.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!