• A Warner egy Batman-játékon dolgozik
  • Állítólag ez egy reboot lesz
  • Amiben az egész Batman „családot” irányíthatjuk
  • Ezt most megerősíteni látszik néhány újabb pletyka

Sokat hallottunk már a Warner Bros. Montreal következő Batman-játékáról. Jason Schreier szerint például az idei E3-on leplezték volna le, ha az nem marad el a koronavírus miatt. A címe állítólag Batman: Legacy, a denevér egész „családját” irányíthatjuk majd, és mindemellett reboot lesz.

Ez utóbbit látszik megerősíteni a Geeks Worldwide csapata, ami állítólag hiteles információkra tett szert. Ezek szerint a Warner eredendően valóban az Arkham-széria folytatásán kezdett dolgozni, amiben Bruce Wayne és Talia al Ghul fia, Damian öltötte volna magára a jól ismertköpenyt (ehhez passzolt is a Batman: Legacy cím).

Ezt a projektet végül törölték, és inkább egy rebooton kezdtek dolgozni, ebbe került bele az egész Batman „család”, azaz Robin, Nightwing, Batwoman, Batgirl, és talán még Catwoman is. Az ellenség a Court of Owls lesz (ez sem új hír), és kapunk kooperatív többjátékos módot, amiben az említett denevéreket irányíthatjuk majd.

A játék elviekben ősszel jelenik meg PC-re és konzolokra, a reboot oka pedig a jelek szerint az, hogy míg a Warner a Batman-játékon dolgozik, addig a Rocksteady is készít egy DC-szuperhősös játékot, ami szintén ugyanebben a rebootolt univerzumban fog játszódni.