• A WB Montréal egy ideje már húzza az agyunk egy új Batman játék kapcsán
  • Melynek a címe Batman: Arkham Legacy lesz
  • És szerephez juthat benne Batman teljes „családja” is
  • Legalábbis a legújabb szivárgások szerint

Azt, hogy valahol készül egy újabb Batman játék, már jó ideje sejteni lehet, azonban hogy pontosan hol, és pontosan mi, arra már jóval nehezebb választ találni. A Rocksteady jó ideje nem nyilatkozott már az ügyben, és bár a WB Montréal háza táján szeptember vége felé felreppent pár érdekes tweet a képregényhős 80. születésnapja alkalmából, pár rejtélyes utalásnál többet ettől a stúdiótól sem kaptunk.

Most viszont könnyen lehet, hogy kiszivárgott a játék pár részlete, hiszen Twitteren felmerült a gondolat, hogy a következő játék címe Batman: Arkham Legacy lesz, és itt már nem csak a címszereplőt, hanem annak maszkos igazságosztókból álló „családját” is irányíthatjuk majd.

Persze fontos kiemelni, hogy mindez csak pletyka, nem pedig hivatalosan megerősített információ, de az mindenképp bizakodásra adhat okot, hogy a szivárogtató, aki az adatokat közzétette, korábban már nem egyszer fején találta a szöget. Az idei E3 előtt például kiszivárogtatta a Microsoft, a Bethesda és a Nintendo konferenciáinak friss bejelentéseit, olyan hatékonyan, hogy később a Nintendo ügyvédei is felvették vele a kapcsolatot.

További érdekesség, hogy a WB Montréal előző Batman játéka, az Arkham Origins, október 25-én ünnepli a születésnapját, a teóriák szerint pedig lehet, a fejlesztők is erre az alkalomra várnak az új játékuk bejelentésével.