• Állítólag jövőre jöhet a Resident Evil 3 remake
  • Ez nagyban köszönhető a Resident Evil 2 sikerének

A Capcomnak nagyon jól megy mostanság, sikert sikerre halmoz és ez alól nem kivétel a Resident Evil-széria sem, mely a jelek szerint sűrű megjelenésekre számíthat. Az egyelőre persze jó kérdés, hogy az egyetlen egyelőre biztosnak nevezhető cím a felhozatalban, avagy a Resident Evil-spinoff Project Resistance mennyire lesz átütő siker, de legalább kísérleteznek a frencsájz határainak feszegetésével.

Ha még emlékeztek, Josiaki Hirajasi januárban azt mondta, hogy a Resident Evil 2 remake csak rajongói nyomásra készült el, és hogy annak sikere lehet a kulcsa a folytatás elkészülésének. Nos, a siker már megvan, sőt, már év elején arról pletykáltak, hogy készül a Resident Evil 3 remake.

Most pedig még többen csatlakoznak a híresztelők egyre dagadó táborához - a legújabb híresztelések szokás szerint belsős forrásokra hivatkozva egy 2020-as megjelenésről szólnak, lehetséges idei leleplezéssel. Bár utóbbira nem vennénk mérget, bizakodva várjuk a TGA 2019-et, hátha mégis láthatjuk Nemesis bácsi ápolt fogait és feledhetetlen mosolyát.

resident-evil-3-nemesis-mosoly.jpg