A Production Weekly, egy bennfentest filmhírekkel foglalkozó portál „szólta el” magát Twitteren azzal kapcsolatban, hogy már előkészületben van egy Halo-mozifilm. Na persze, az elmúlt pár évben sokat hallottuk már ezt a kijelentést, a projektben már benne volt a District 9 és a tavalyi Elysium rendezője, Neill Blomkamp, valamint a Gyűrűk Ura- és a Hobbit-sorozatot jegyző Peter Jackson is. Most Sir Ridley Scott került képbe, igaz, ő nem rendezőként, hanem producerként.

A Production Weekly nem részletezett értesülései szerint az Alien, a Szárnyas fejvadász és a Prometheus rendezője Paul Scheuring íróval dolgozik együtt a projekten. Utóbbi úriembernek köszönhetjük a Szökés című sorozatot, amelynek nem csak producere, de vezető írója is volt. A Production Weekly továbbá azt is kiemelte, hogy Scott Halo-projektje nem keverendő össze a Steven Spielberg felügyelete alatt készülő Halo-sorozattal, amely az Xbox One-on fog majd debütálni.

Hogy mennyire igaz a Production Weekly információja, az persze kérdéses, mindenesetre a portál általában megbízható ilyen téren, plusz az sem lehet véletlen, hogy az alant látható Twitter-beszélgetést hamarjában törölték.

halo-movie-ridley-scott.jpg