• Csütörtökön debütál a Sikoly
  • Point and click típusú játékkal készülhettek a filmre
  • Amit Ide kattintva érhettek el

Csütörtökön érkezik a mozikba az ötödik Sikoly epizód, amit az amerikai kritika az egekig dicsér, sőt a széria 1996-os nyitánya óta készült részek közül a legjobbnak tart. Hozzá kell tenni, hogy sokakat nem lepett meg az új film kreativitása és igényessége, hiszen az Aki bújt és a V/H/S rendezőpárosa, Matt Bettinelli és Olpin és Tyler Gillett vette szárnyai alá a produkciót, a forgatókönyvet pedig Guy Busick (Aki bújtCastle Rock) és James Vanderbilt (ZodiákusTransformers: Rise of the Beasts) jegyzik.

mv5bzwe4mta2ytytmjaymi00otrmlwfkmjatntbkoda3oddmztuwxkeyxkfqcgdeqxvymji3nze4mtmv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

A történetről egyelőre annyit tudunk, hogy Neve Campbell-Courteney Cox-David Arquette visszatérő triója mellett megjelenik – és veszélybe kerül – a fiatal generáció is Woodsboroban. Utóbbiakat Dylan Minnette (13 okom volt), Jack Quaid (The Boys) és Jenna Ortega (You) alakítják. Alább láthatjátok a magyar nyelvű előzetest.

Akinek pedig nem volna elég a fenti kedvcsináló, egy point and click típusú horror játékkal készülhet a filmre. Sidney Prescott és a maszkos gyilkos a már az ikonikus házban vár minket. Vajon sikerül túlélni a kalandot? Ide kattintva játszhattok.

scream-house.png
(A kép forrása: survivescreamhouse.com)