• Előzetest kapott Guillermo del Toro Rémálmok sikátora c. noiros hangulatú fantasy-horrorja
  • Egy jóst kuruzslással vádol meg a femme fatale-típusú pszichológusnő
  • Főszerepben Cate Blanchett, Bradley Cooper, Willem Dafoe, Rooney Mara, Ron Pearlman és Toni Collette
  • Premier február 3-án

Guillermo del Toro (ÖrdöggerincPokolfajzatA faun labirintusa) folytatja kalandozásait a fantasy műfaj területén. Az Arcadia meséi című netflixes animációs sorozatuniverzum munkálatai után visszatér a fantasztikus horror világába. A február 3-án debütáló Rémálmok sikátora (Nightmare Alley) misztikus, noiros hangulatú élményt kínál, aminek során egy lokálban tevékenykedő jós és az őt kuruzslással vádoló, femme fatale-típusú pszichiáternő kerül szembe, majd romantikus viszonyba egymással.

mv5bzme4ytq4ztmtmjgwny00mtdilthjmjqtyzu0m2fkzwe5ztqzxkeyxkfqcgdeqxvymtu5mjayodqv1.jpg

Alább láthatjátok a frissen kiadott magyar előzetest, amiből tisztán látszik, hogy Cate Blanchett és Bradley Cooper elbűvölő figurái épp annyira vonzódnak egymáshoz, amennyire veszélyesek is a másikra. Noha a rendező bevallottan tartózkodott a természetfeletti lények és szörnyek szerepeltetésétől, a film a legszigorúbb R-es korhatár-besorolás alatt fut majd. A William Lindsay Gresham 1946-os regényén alapuló történet szimbolikus értelmezése szerint a gyarló ember válik szörnyeteggé.

Blanchett és Cooper mellett kiváló színészek sora tűnik fel a filmben: Willem Dafoe (Pókember), Mary Steenburgen (Last Vegas), Rooney Mara (A tetovált lány), Ron Pearlman (Pokolfajzat), Toni Collette (Hatodik érzékÖrökség) alakítják a főbb szereplőket. Nektek hogy tetszik a trailer?

mv5bywq0mzzlmmqtndk0ys00zgizltgzmtitzjfjmjviymixodm4xkeyxkfqcgdeqxvymtu5mjayodqv1.jpg
(A képek forrása: IMDB)