• Az Amazon elkaszálta a Tudom, mit tettél tavaly nyáron sorozatadaptációját
  • A történet szerint az érettségi éjszakáján veszi üldözőbe a tiniket a misztikus gyilkos
  • Egy évvel azután, hogy halálos balesetet okoztak nyaralásuk során

Míg a Sikoly ötödik része méltató kritikáktól övezve érkezik hamarosan a mozikba, a kilencvenes évek másik ikonikus tinihorrorjának felújítása, a Tudom, mit tettél tavaly nyáron sorozatadaptációja végül nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A Lois Duncan 1973-as regényén és a népszerű filmen alapuló széria tavaly októberi premierje után az Amazon gyorsan a produkció elkaszálása mellett döntött.

mv5bmmyzytizm2qtndlkms00nzaylwi1nmitnznizwvmotm3zjq5xkeyxkfqcgdeqxvymjkwotaymduv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

A történet szerint egy gimnazista baráti társaság véletlenül halálos balesetet okoz nyaralása idején, a nyomozás szálai mégsem vezetnek el a tinédzserekig. Amikor hőseink már azt gondolnák, hogy titkos sötét folt marad életükben az ominózus este, pont az érettségit követő éjjelen feltűnik egy rejtélyes gyilkos, aki a haláleset miatt veszi üldözőbe a fiatalokat.

A nyolc epizódból álló sorozat producerei között ott volt James Wan (FűrészDémonok közöttAquaman) is, ezúttal viszont nem sikerült sikerre vinni a keze alá rendelt projektet. A slasher rajongóknak marad az 1997-es klasszikus, bár ezt aligha bánják.