Al Lowe legendás Larry-remake-je rengeteget késett, ami nem igazán érthető, hisz a játék elméletileg nem több az 1987-ben megjelent, első Larry epizód HD-grafikával felvértezett változatánál. A Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards: Reloaded (igen, ez mind a játék címe) Kickstarteren gyűjtötte össze az elkészültéhez szükséges pénzt, eredetileg pedig már tavaly kijött volna. Ehhez képest csak a hónap végén kaphatjuk kézhez, már ha nem csúsztatják el még pár hetet.

Na, de ne legyünk rosszmájúak, ragaszkodjunk szigorúan a tényekhez: a Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards: Reloaded május 31-én jelenik meg, kizárólag digitális formában (ez alól nyilván kivételt képeznek az adakozó rajongóknak készített, exkluzív dobozos verziók), iOS-re, Androidra és PC-re. A mobilos változatok ára 10 dollár, a steames, Linuxon, Windowson és Macen egyaránt működő játék 20 eurót kóstál. Borsos összeg, annyi szent, ennek fejében viszont teljesen modern hatású Larry-élmény üti a marjunkat, pont, ahogy szeretjük. Kapunk egyébként pár új párbeszédet és karaktert is, így a retrósoknak is érdemes lehet beruházni a botoxolt Larrybe.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards: Reloaded -- Megjelenés: 2013. május 31. -- Gépigény: CPU: 1 magos / 1800 MHz, RAM: 2 GB, VGA: SM 3.0 / 256 MB