Évek óta semmit sem hallottunk a Prey 2 állapotáról, de ennek jó oka van, ugyanis a fejlesztés egyszerűen nem halad úgy, ahogy azt a kiadó szeretné, a minőség pedig nem érte el a kívánt szintet. A Bethesda nem titkoltan csalódott a játékban, ezt ugyanis maga a cég marketingfelelőse, Pete Hines közölte, hozzátéve azt is, hogy a rajongók elégedetlensége eltörpül ahhoz képes, hogy őket mennyire zavarja a Prey 2 helyzete, ugyanis milliós összegeket költöttek arra, hogy a Human Head munkáját segítsék.

A pletykák szerint az elhúzódó fejlesztés során megromlott a két cég közötti kapcsolat, mely nemrégiben állítólag odáig fajult, hogy elvették tőlük a projektet. Egy névtelen forrás nemrégiben arról számolt be, hogy a munkát a Dishonoredet jegyző Arkane Austin gárdája kapta meg, akik teljesen elölről kezdik a munkálatokat. Ezt látszik alátámasztani Pete Hines következő mondata: „Egyszerűen nem pumpálhatsz egyre több pénzt egy projektre, vagy követhetsz olyan ösvényt, amivel nem vagy elégedett. Kemény döntéseket kell meghoznod.”

A Bethesda azt ígérte, majd akkor fognak beszélni a Prey 2-ről, ha a kiadó elégedett lehet a termékkel, de addig is nincs mit mondaniuk. 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Prey 2 -- Megjelenés: ismeretlen -- Gépigény: ismeretlen