A Dishonored 2 PC-s rajtja nem volt épp gondoktól mentes, ezért az Arkane Studios megígérte, hogy a Prey esetében újra figyelni fognak a személyi számítógépeket előnyben részesítő rajongókra. Sokszor hallani a fejlesztőktől sok ígéretet, az már egy másik kérdés, hogy ezekből végül mennyit sikerül betartani. Örömünkre szolgál, hogy az Arkane ezúttal tényleg tartotta a szavát.

A PCGamesN technikai szempontból járta körbe a Prey újragondolását, szerencsére nem kellett csalódniuk, mivel a Prey konzolos változataihoz hasonlóan, a PC-s kiadás is összeségében minőségi lett. A PCGamesN szerint az elmúlt hónapok egyik legjobb PC-s verziójával büszkélkedhet a Prey. Ez a Steam felületén is meglátszik.

Steamen a játékosok értékelésein mindig meglátszik, ha az adott program technikai problémákkal küzd. Elég például az elmúlt évek legrosszabb PC-s kiadására gondolni, ami nem más, mint az Batman: Arkham Knight. A konzolokon amúgy kiváló Batman: Arkham Knight PC-s változata számos javítás után is csak a „Többnyire pozitív” kategóriába tudta felküzdeni magát. Régen ennél sokkal rosszabb értékeléseket kapott a bőregeres program.

A ma megjelent Prey Steames adatlapján természetesen még nem sok értékelés díszeleg, viszont azt már most is tisztán tükröznék az értékelések, ha a PC-s játékkal valami komoly probléma lenne. Eddig 478 vélemény található az adatlapon, ennek pedig 91%-a pozitív. Ráadásul számos játékos kritikája dicséri a játék optimalizációját. Nálatok is jól fut?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!