Biztosan nálunk is láttatok már olyan boltokat (pl.: 576 Shop, de más üzletek is), ahol ismert akcióhősök, játékkarakterek, rocksztárok és más hírességek bábuit lehet megvásárolni. Az ilyeneket gyártó cégek egyike a McFarlane, amelyik korábban halott rock 'n' roll-sztárok vagy Halo-figurák gyártására volt leginkább specializálva, ám nemrég jelentette be, hogy a Prince of Persia: The Sands of Time film 2010-es moziba kerülésének örömére bábukat gyárt majd belőle. Ezt azt jelenti, hogy minden bizonnyal nem a játékra, hanem a film szereplőire hasonlító figurákat láthatunk majd: Jake Gyllenhaalt a Herceg szerepében és Gemma Artertont Farah-ként.

Todd McFarlane, aki a bábuk mellett a Spawn-képregények kreátora is, rendkívül lelkes, hogy a Disneyvel dolgozhat együtt. A McFarlane Toys éppen mostanában ünnepli 15. születésnapját, és a Prince of Persia ennek szerinte méltó megünneplése.

A filmből több bábu is készül majd, 10, illetve 15 cm nagyságban is. Emellett készül egy külön olyan mini "terepasztal" is, amelynél a filmből láthatunk egy jelenetet, illetve az Idő Tőrét is elkészítik. Örülünk, Vincent? A Jake Gyllenhaalban, illetve a moziban bízók biztosan, de szerintem akik inkább az eredeti játékért rajonganak, jobban örültek volna, ha abból készülnek el a figurák...