A PS Plus előfizetők szeptemberben nem csak a szakácsok és a predatorok világába kóstolhatunk bele, de a bérgyilkosok munkájába is elmerülhetünk a Hitman 2-ben, ami a 2016-os, rebootnak is nevezhető Hitman folytatása lett.

Ezután nem meglepő, hogy a 47-es ügynök és hűséges operátora, Diana az előző felvonásban megismert rejtélyes Providence és a még annál is titokzatosabb Shadow Client nyomába erednek. Ezzel nem csak egy globális összeesküvést göngyölítenek fel, hanem hősünk múltjáról is többet megtudhatunk.

A Hitman 2 az előző részekhez hasonlóan nem a sztorijában lett erős, hanem inkább a változatos (és látványos) helyszínekben, na meg a változatos (és látványos) gyilkosságokban. Ugyan az összesen 6 főküldetés nem tűnik soknak, de ezeken az első végigjátszás alkalmával is akár 1,5-2 órát eltölthetünk, annyi érdekes felfedeznivaló és küldetésalternatíva áll rendelkezésünkre. Ennek hála nagyjából 15 órányi szórakozást biztosít első körben a Hitman 2 egyjátékos kampánya.

És persze, ahogy az előző részt, úgy ezt is érdemes újra és újra végigjátszani. Mint az előző részben, úgy itt is rengeteg kihívás és alternatív gyilkossági módszer áll rendelkezésünkre, amiket első nekifutásra már csak azért sem tudunk teljesíteni, mert ütik egymást. És persze megannyi eszköz – a lőfegyverektől a környezeti elemekig –, amivel kivégezhetjük célpontjainkat.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A Hitman 2-ben visszatértek az online megosztott Contract missziók, és kaptunk két többjátékos módot is. A Sniper Assassin ugyan kooperatív móka, de egymagunk is kipróbálhatjuk, és fix pontról kell likvidálni a kijelölt célpontokat. A Ghost Mode-ban pedig egy riválissal (aki nem sebezhető) versenyezve kell hidegre tenni öt célszemélyt.

Mindent összevetve, a Hitman 2 remek szórakozást kínálhat, főleg a különféle gyilkossági módszerek felfedezésének hála. A játék szeptember 7-től tölthető lesz PS4 konzolra, és egészen október 4-ig lesz elérhető.