A PS Plus Premium előfizetői hatalmas kínálatból válogathatnak, melyben nem csak PS5-ös és PS4-es címeket találnak, hanem a Sony korábbi konzolgenerációi, köztük még az eredeti PlayStation és a PSP klasszikusait is. Most ebből az óriási csokorból böngészve ajánlunk a figyelmetekbe ötöt az elmúlt laza 20 évből, az autóversenyzős játékoktól kezdve a klasszikus FPS-ekig.

Forbidden Siren

Ebben a klasszikus horrorjátékban egy távoli kis faluba látogathatunk el, amelyet megszállt a démoni Shibito. A borzalmak között lopakodva, harcolva vagy épp eltereléssel kell átjutnunk, hogy elmenekülhessünk és sértetlenül kijussunk a vérfagyasztó településről. A Forbidden Sirent ráadásul nem kisebb ember jegyzi, mint Tojama Keiicsiró, a Silent Hill rendezője és írója.

Beyond: Two Souls

A Beyond: Two Soulsban Jodie Holmes történetét ismerhetjük meg, aki egy CIA tesztlaborban nő fel, miután kiderül, hogy egy szellemlény kapcsolódik hozzá, akit csak ő lát, akivel csak ő tud beszélni, és akinek hála különleges dolgokat vihet véghez. A sztori végigkíséri Jodie egész életét a gyerekkorától esetleges haláláig, sorsunk ugyanis tőlünk és döntéseinktől függ. A Quantic Dream játéka egy remek sztorival bíró kalandjáték, amelyben egy intrikákkal és misztikus lényekkel teli világot fedezhetünk fel.

Star Wars: Racer Revenge

Nyolc évvel a Boonta Esti versenyen történt győzelme után az ifjú Anakin Skywalker visszatér, hogy részt vegyen a Galaktikus Fogatversenyen. Riválisa, Sebulba csak erre az alkalomra várt, hogy bosszút álljon a korábbi vereség miatt. A Star Wars: Racer Revenge a ’99-es Star Wars: Racer folytatása, csak a fogatok még gyorsabbak, még nagyobbak és a versenyzők még piszkosabb trükköket vetnek be ellenünk.

God of War HD

  • Megjelenés: 2010.04.30.
  • Eredeti platform: PS3

Hamarosan megjelenik a God of War-sorozat legújabb epizódja, a Ragnarök, amely tovább meséli Kratos és fia történetét. Éppen ezért talán érdemes lehet visszatérni a kezdetekhez, amelyre a PS Plus Premium lehetőséget is biztosít. A God of War HD az eredeti játék felújított változata, amelyből megismerhetjük kedvenc félistenünk történetének kezdetét. Kezdőzetlen brutalitás és rengeteg akció, hiszen az istenekkel való összecsapás közel sem sétagalopp.

Red Faction

A Red Faction a Saints Row-sorozatot is jegyző Volition egy klasszikus FPS-e, amely a Marson játszódik. Az itt dolgozó bányászokat elnyomja egy hatalmas vállalat, jogaik alig vannak, ráadásul egy járvány tizedeli őket. Mi is a bányászok egyikét alakítjuk, csak nem éppen a tétlen fajtából, így fegyvert ragadva a lázadás élére állunk és rendet teszünk a vörös bolygón. A Red Faction annak idején azzal tűnt ki a tömegből, hogy a GeoMod technológiának hála nagymértékben rombolhattuk benne a környezetünket.