Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ez a szeptember villámgyorsan elszelelt. Épp csak átkanyarítottuk a naptárat augusztus végén, már lapozhatunk is tovább októberre. Aztán putty, az évnek is végeszakad. Na de ne rohanjunk ennyire előre, először nézzük meg, mely játékokra volt érdemes odafigyelni szeptember során a PS Store kínálatában.

The Last of Us Part 1 (PS5)

PS3 és PS4 után Ellie és Joel párosa meghódítja a PS5-öt is a The Last of Us Part 1 című remake-ben, ami a The Last of Us Part 2 grafikájával, de az eredeti játékhoz hűen lett megalkotva. Az alapjaitól újraépített program csodásan fest, így új élményeket adhat nem csak azoknak, akik sosem próbálták ki ezt a remek akciójátékot, hanem azoknak is, akik már betéve ismerik az eredeti alkotást.

NBA 2K23 (PS4, PS5)

A menetendnek megfelelően idén sem maradtunk NBA-játék nélkül, a kosárlabda rajongóinak legnagyobb örömére. Az NBA 2K23-ban visszatért a MyCAREER és a MyTEAM, hogy kedvünk szerint összeállíthassuk saját álomcsapatunkat, és a MyPLAYER segítségével akár saját hasonmásunkat is belecsempészhetjük a játékba.

OUTER WILDS (PS5, PS4)

Az Outer Wilds egy nyílt világú, űrhajós felfedezős játék, amiben egy Idétlen időkig-szerű időhurokban rekedünk egy teljes naprendszerrel együtt. Az eredetileg 2019-ben megjelent program most megérkezett PS5-re is, méghozzá 60 fps sebesség támogatásával. A legjobb hír pedig az, hogy azok, akiknek már megvan az Outer Wilds PS4-en vagy Xbox One-on, egy ingyenes frissítés keretében juthatnak hozzá az új változathoz.

METAL: HELLSINGER (PS5)

A Metal: Hellsinger egy ritmusra épülő FPS, amiben egy bosszúálló ember-démon lényt alakítva pusztíthatunk. Minél jobban eltaláljuk a ritmust, annál intenzívebb lesz a zene, és mi annál nagyobb pusztítást vihetünk véghez.