Már-már rendhagyó módon ismét idő előtt fény derült a PlayStation Plus felhozatalára billbil-kun jóvoltából, a szeptemberi kínálatot pedig nem sokra rá maga a Sony is megerősítette. Ez a hónap a száguldás és fotózás szerelmeseinek, valamint a verekedős játékok rajongóinak kedvez, hiszen ezúttal a Need for Speed Heat izgalmas futamaiba, a Toem imádnivaló világába, valamint a Granblue Fantasy Versus összecsapásaiba vethetik bele magukat az előfizetők. 

A Something We Made tavalyi alkotásának elbűvölő, fekete-fehér világában egy-egy jól beállított fotóval megoldhatunk minden elénk gördülő problémát, ahogy bebarangoljuk a különböző régiókat, és pecsétekre hajtva villogtatjuk vakunkat, hogy további helyszíneket is felfedezhessünk. Kalandunk persze nem eszetlen fényképezgetésből áll, hanem frappáns fejtörők megoldásából célzott fotókkal, legyen az adott karakterek/tárgyak lencsevégre kapása, vagy épp rejtett helyszínek megtalálása.

Az aranyos kis hobbifotósunkkal való cirkálás közepette nem csak új háttérzenéket oldhatunk fel, de esetenként nem csupán külsőnket feldobó, hanem a gyakorlatban is hasznos – pl búvársisak – fejfedőket és kiegészítőket is találhatunk, valamint kameránk lehetőségeit is kibővíthetjük például egy állvánnyal vagy éppen egy vakuval. A játék emellett különböző, tematikus albumokba is gyűjtő fotóinkat, így rendszerezve nézhetjük vissza a látványosságokról, állatokról és karakterekről készült képeinket. 

A Toem egy elképesztően bájos, könnyed, mókás és ötletes alkotás, ráadásul ellenállhatatlanul cuki látványvilággal. A rohanó mindennapokban már-már kis oázisnak érződik, amiben senki sem siettet, teljesen szabadon, a magunk tempójában túrázhatunk kedvünkre, miközben megszállott természetjáróként kattogtatunk csak úgy, vagy épp egy-egy fejtörő megoldása, karakter kisegítése érdekében. A Something We Made játéka kétségtelenül remek kikapcsolódás és igazán kortalan móka.