• A Sony felfedte a PS Plus szeptemberi kínálatát
  • Szeptember 20-án a Játékkatalógus és Klasszikusok katalógus is kibővül

A megbízható billbil-kun jó szokásához híven tegnap a hivatalos leleplezést megelőzve felfedte, hogy milyen játékokra számíthatnak a PlayStation Plus előfizetők szeptemberben, időközben pedig maga a Sony is megerősítette, hogy bizony a Need for Speed Heat (PS4) a Toem (PS5) és a Granblue Fantasy Versus (PS4) lesz a jövő havi kínálat.

psplussept3.jpg

Ha ez nem lenne elég, szeptember 20-án az Extra és Premium csomagok részeként elérhető Játékkatalógus is tovább bővül olyan címekkel, mint az Alex Kidd in Miracle World DX, a Deathloop, a Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5, a Chicory: A Colorful Tale, az Assassin's Creed Origins, a Dragon Ball Xenoverse 2, a Rabbids Invasion: The Interactive TV Show, a Rayman Legends, a Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition, a Spiritfarer: Farewell Edition és a Watch Dogs 2.

psextrasept.jpg

Emellett a Klasszikusok katalógus sem marad újdonságok nélkül, melynek kínálatához a Syphon Filter 2, a Bentley's Hackpack, a The Sly Collection, a Sly Cooper: Thieves in Time, a Kingdom of Paradise és a Toy Story 3 fog csatlakozni.