Korábbi tippjeiből kiindulva már gyakorlatilag borítékolható billbil-kun szivárogtatása a PlayStation Plus szeptemberi felhozataláról, és nem is kellett sokat várnunk a hivatalos megerősítésre, hiszen nem sokra rá maga a Sony is leleplezte a kínálatot. Ennek részeként az iskolakezdés hónapjában a Toem jóvoltából a fotózás mókás gyönyöreiben merülhetünk el, a Need for Speed Heatben kedvünkre száguldozhatunk, a Granblue Fantasy Versus küzdőterein pedig kicsit levezethetjük a feszültséget. 

Bár időnként fel-felbukkan egy pletyka vagy szivárgás, de az Electronis Arts egyelőre nem jelentette be a Need for Speed-sorozat következő felvonását, azonban addig is kedvünkre falhatjuk a kilométereket a széria 2019-es fejezetében. A Ghost Games gondozásában készült Need for Speed Heat ezúttal Palm City utcáit változtatja őrületes versenypályákká, hogy otthont adjon a Speedhunter Showdown futamainak. 

A sorozattól megszokott módon a játékban természtesen nincs hiány vagány verdákból, amiket a legkülönbözőbb módokon tuningolhatunk és tehetünk egyedivé, hogy valóban személyiségünket tükrözzék a versenyeken. A féktelen száguldás velejárójaként persze a törvény éjjel és nappal egyaránt éber őreivel is meggyűlik a bajunk, akik minden eszköz bevetnek, hogy megfékezzenek minket, és az utca többi gumikoptató fenegyerekét, így mindig résen kell lennünk.

A Need for Speed Heat egy remek versenyzős cím, amiben benzinfaló járgányok egész sorával kell nem csak riválisaink, de az elszánt fakabátok lehagyásán is munkálkodnunk Palm City kanyargós utcáin repesztve. Az utcai futamok és a gyönyörű sportkocsik szerelmesei számára egy kihagyhatatlan darab, amiben kiélhetik legvadabb álmaikat is, miközben a virtuális utakat róják éjjel-nappal, folyamatosan az első helyre hajtva és bohócot csinálva a rend éber őreiből, no meg persze a többi versenyzőből.