Szeptember utolsó napjaiban a Sony szokásához híven leleplezte, hogy a következő hónapban, azaz esetünkben októberben milyen címeket dobhatnak majd a kosarukba a PlayStation Plus előfizetők, a felhozatal pedig elég változatosra sikeredett. A három játék közül az egyik a NetherRealm Studios szuperhősöket és szupergonoszokat egymásnak eresztő verekedős alkotásának 2017-es folytatása, az Injustice 2 (PS4), a másik a megfontolt tervezést látványos lövöldözéssel egyedi módon házasító Superhot (PS4), az utolsó pedig a Mattel vagány kisautóit életre keltő Hot Wheels Unleashed (PS5/PS4).

A nem is olyan régen, pár nap híján pont egy éve elrajtolt Hot Wheels Unleashed a versenyzős témában már veteránnak számító Milestone műhelyében készült, a játékban pedig apróvá zsugorodva lehetőségünk van a Mattel közkedvelt Hot Wheels sorozatának járgányai volánja mögé ülni. Sokaknak biztosan van pár kellemes gyerekkori emléke ezekről a vagány kisautókról, de jó páran a mai napig gyűjtik őket, ebben az alkotásban pedig végre igazi erejüket is megtapasztalhatjuk, ahogy nappalikat és férfibarlangokat behálózó pályákon száguldva törünk az élre.

Már megjelenésekor is elképesztő számú, összesen 66 különböző kis verda közül válogathattunk kedvünkre, melyek külsejét – ahogy a kanyargós pályáknak otthont adó szobák megjelenését – ráadásul tetszésünk szerint alakíthattunk más-más festésekkel, a kínálat pedig azóta nagy mértékben kibővült az időközben kiadott tematikus kiegészítőcsomagnak köszönhetően. A látványelemek mellett a játék pályaszerkesztője segítségével akár álompályánkat is felépíthetjük eszeveszett ugratókkal, hurkokkal és más finomságokkal megspékelve.

Játékmódok tekintetében többek között belevethetjük magunkat a karrier mód izgalmaiba, versenghetünk az idővel, de akár egyszerre 11 rivális oldalán online futamokon is részt vehetünk, az osztott képernyős helyi mókáról már nem is beszélve. A Hot Wheels Unleashed egy gyerekkorunk valós és fantáziajárgányait élethűen megelevenítő versenyzős cím észveszejtő útvonalakkal és féktelen száguldással, valamint rengeteg testreszabási lehetőséggel, amivel akár még saját versenypályánkat is megépíthetjük.