• Bejelentették a PS Plus júniusi kínálatát
  • A játékokat jövő hét keddtől lehet letölteni

Több hónapja a Sony csak a PS4 tulajoknak juttat játékokat, de ez érthető is. A PS3-nak és PS Vitának is lejárt az ideje, azonban a PS4-nek nem, az még mindig a legnépszerűbb konzol, amin emberek tízmilliói játszanak nap mint nap. A PS Plus előfizetők az előző havi indie címek után most egy igazi nagyágyút tölthetnek le, illetve egy olyan címet, ami sok emberben fog nosztalgikus érzéseket kelteni.

ps-plus-2019-06.jpg

Az első játék a 2015. márciusában megjelent Borderlands: The Handsome Collection, ami a Borderlads: The Pre-Sequel-t és a Borderlands 2-t tartalmazza, minden létező extrával. Tökéletes felvezetés a szeptemberben érkező új részhez, csak szerezzétek be a pakk mellé a legendás sorozat első részét is, hiszen azzal válik teljessé az élmény.

A második cím pedig a kék sündisznó egyik legjobb kalandja, a 2017-es Sonic Mania. A program Sonic 20. születésnapjára jelent meg, és a klasszikus Sonic játékok előtt tiszteleg, de a fejlesztők újdonságokat is beletettek a játékmenetbe. Emiatt pedig az egyik legkedveltebb sünis játék lett, nem véletlenül állt meg az értékelése 86%-on. Érdemes letölteni mindkét játékot, hiszen remek pillanatokat adnak, ilyen esős-nedves időben nincs is jobb elfoglaltság, mint a játék!