A Steam, a Battle.net és az Origin is képes arra, hogy előtöltsük a játékainkat, hogy a nagy megjelenés napján egy percet se kelljen várnunk -- hamarosan ilyen lehetőség a PS4-en is lehet, bár azt még nem tudni, hogy pontosan mikor.

A közelgő funkciót a Sony egyik szóvivője erősítette meg a Polygon stábjának, miután az Infamous: Second Son fejlesztője, a Sucker Punch Studios elhintette ennek érkezését Twitteren. „Tudjuk, hogy a játékosok szeretnék ezt a lehetőséget, mi pedig fontolóra vesszük a dolgot. Jelenleg nem tudok részleteket mondani, de figyeljétek a rendszert érintő frissítéseket és bővítéseket bejelentő híreket.”

A Sucker Punch Studios úgy tudja, hogy a funkció valamikor áprilisban fog elstartolni, ezt azonban, mint láthatjátok, nem erősítette meg a Sony -- ettől még persze lehet, hogy a jövő hónapban megkapjuk ezt, mondjuk a közelgő frissítés utolsó pillanatban beépített részeként. A szóban forgó update egyébként kikapcsolja a játékmenet-felvételek útját álló HDCP-t, több lehetőséget biztosít a felvételek módosítására, valamint USB-kulcsra menthetővé válnak a játékképek és a klipek. 

playstation-4.jpg