• Július 22-én indul a PUBG nyolcadik szezonja
  • Mellyel megérkeznek a játékba a páncélozott, felszerelést szállító teherautók
  • Valamint Sanhok felújított és jelentősen átalakított verziója is

Bő egy hét, és már indul is a PUBG nyolcadik szezonja. A fejlesztők nemrég bejelentették, hogy a még mindig hatalmas népszerűségnek örvendő battle royale játék következő felvonása július 15-én rajtol a tesztszervereken, hogy aztán július 22-től élesben is bárki kipróbálhassa.

pubg-nyolcadik-szezon-loot-truck.jpg

A nyolcadik szezon legfőbb újdonságának egyértelműen Sanhok átalakítása mondható. Az átlagnál kisebb dzsungelpályát alapjaitól építették újra a PUBG Corp. emberei, lecserélve vagy átdolgozva szinte minden követ és fát. A végeredmény állítólag egy jóval veszélyesebb és halálosabb térkép lett, több új helyszínnel és vertikálisan nagyobb mozgásteret engedő városokkal.

Ez azonban nem az egyetlen újdonság, a nyolcadik szezonnal ugyanis begördülnek a játékba az úgynevezett loot turckok is. Ahogy a nevük is mutatja, ezek a gép által vezetett, erősen páncélozott teherautók lesznek, melyek értékes felszerelést potyogtatnak magukból, amikor megtámadjuk őket, ha pedig elpusztítani is sikerül egyet, akkor néhány teljesen egyedi fegyver lesz a jutalmunk.

Ti kipróbáljátok majd az új szezont?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!