A Quake Champions ingyenes lesz, de még közel sincs kész, így természetesen még nem játszhat vele mindenki. Viszont nem kell már sokat várnunk arra, hogy kipróbálhassuk az ID Software eredeti klasszikusának sokadik folytatását. A hétvégére ne tervezettek túl sok programot, mivel a Quake Champions arénái csak rátok várnak majd.

A Bethesda bejelentette, hogy a Quake Champions technikai tesztje május 12-én veszi kezdetét. A teszt május 21-éig tart. Bárki, aki regisztrált, vagy regisztrál a bétára, az részt vehet benne. Egy 4v4 játékmódról is lehullott a lepel: a Sacrifice módban a játékosoknak egymással együttműködve kell uralni az arénákat. Ez a teszt alatt is játszható lesz.

A Quake hivatalos oldalán tudtok regisztrálni a bétára, viszont a Bethesda azt nem tisztázta, hogy a jelenleg elérhető regisztráció a nyílt bétára is vonatkozik, vagy csak az előző, zárt tesztelésre volt érvényes. Viszont ezért nem kell majd izgulni, mivel a Bethesda további híreket is közölni fog a nyílt technikai tesztről az elkövetkező napokban.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!