• Új karakterrel bővült a Quake Champions
  • A Death Knight mellett újra élesedtek a botok

Veterán játékosoknak ismerős karakterrel bővült a Quake Champions bajnokainak sora. Az első részből ismerős Death Knight annak idején szívósságával és tűzlabdáival sok fejfájást okozott, és értő kezekben most is jobb, ha megtartjuk a tisztes távolságot. A tűzlabdák ugyanis visszatérnek, és találat után további sérülést okoznak, ha idejekorán ugranánk a csóvájukba, és a közleharci támadások során is további tűzsebzéssel kell számolnunk.

A halomnyi hibajavítás mellett némi szünet után a botok is visszatérnek, ráadásul ezúttal Team Deathmatch játékmódot is indíthatunk a gép vezérelte harcosok ellen. A háttérben hallható zenék tárháza is kibővül, mely már csak azért is említésre méltó, mert Andrew Hulshult komponálta dallamok csendülnek fel – az úriember a Dusk, Rise of the Triad (2013) és a Brutal Doom hanganyagáért is felelős.

A jövőt tekintve pedig az augusztus 10-én induló QuakeCon még biztos tartogat meglepetéseket (A Doom Eternalon túl is), továbbá újabb játékmódokra és pályákra is számíthatunk.

quake-champions-knight.jpeg