• Új játékmódokat kap a Quake Champions
  • Köztük a hagyományos capture the flaget
  • Valamint a 4 vs. 4 felállású, újjáéledés nélküli Slipgate-t
  • Az Arcade módban pedig különféle őrült szabályok szerint játszhatunk majd
  • Pontos megjelenési dátum nincs, de állítólag hamarosan jönnek a változások

A hónap elején új térképet kapott a Quake Champions, most pedig újabb játékmódok érkezhetnek, ráadásul mindjárt három, legalábbis a Bethesda bejelentése szerint. A legelső az új módok közül egy régi ismerős, a capture the flag, ahol az ellenség zászlóját kell megszereznünk. Egy-egy meccs itt 20 percig fog tartani, vagy addig, amíg az egyik csapat el nem ér egy egyelőre még meg nem határozott maximális pontszámot, a zászló cipelése közben pedig nem tudjuk majd használni a képességeinket, szóval szükségünk lesz a haverokra is, hogy megvédjenek minket.

A Slipgate egy 4 vs. 4 összecsapást takar, ahol nincs újjáéledés. A két csapat közül az egyik támad, az ő feladatuk az ellenség slipgate portálának a bezárása, mielőtt az végleg megnyílna, a másik pedig védekezik, ők a portál bezárását próbálják majd mindenáron megakadályozni. A harmadik új játékmód pedig az Arcade, melyet a quickplay és rangsorolt játékoktól külön fognak kezelni. Itt mindig más őrült szabályok szerint játszhatunk majd, például lehet, hogy csak rakétákat kapunk fegyverként, vagy hogy minden újjáéledés után más karaktert irányíthatunk.

Pontos megjelenési dátumot sajnos még nem mondtak a fejlesztők, de az ő megfogalmazásuk szerint a frissítés hamarosan érkezik a tesztszerverekre.  

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!