• Ma startol a Rainbow Six: Siege idei harmadik szezonja
  • Az Operation Grim Sky egy amerikai és egy brit operátort hoz magával
  • Valamint bemutatkozik az újragondolt Hereford Base is

Az Ubisoft augusztus elején jelezte, hogy hamarosan érkezik a Rainbow Six: Siege harmadik évének a harmadik szezonja, és valóban, egy hónapot sem kellett várnunk a megjelenésre, hiszen az Operaton Grim Sky ma rajtol el. A szezonnal érkező újdonságok valószínűleg nem fognak meglepni senkit, hiszen ezúttal is két új operátort (egy amerikait és egy britet) valamint egy új pályát kapunk.

Érdekesség viszont, hogy ez az új pálya lényegében egy régi klasszikus visszatérése, hiszen annak a Hereford Base-nek az újragondolt verzióját kapjuk meg, mely már az első térképek között is szerepelt. Érdekesség, hogy a készítők a Consulate elrendezésébe is belenyúltak, egyrészt a falakat alakították át egy kicsit, másrészt pedig létrehoztak egy új helyet a bombának is.

rainbow-six-siege-operation-grim-sky-02.jpg

Ami pedig az operátorokat illeti, a támadók az amerikai Maverickkel erősödnek, aki füstgránátokkal és claymore aknákkal érkezik, valamint egy exotermikus fáklyával, amivel lyukat tud fúrni a sima és a megerősített falakba egyaránt. A védekezők oldalán pedig a brit Clash érkezik, aki pajzzsal tudja védeni magát, valamint elektromossággal sebzi és lassítja az ellenfeleket.

Az Operation Grim Sky a mai napon körülbelül délután fél négytől lesz játszható.  

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!