• Június elején számíthatunk az Operation Phantom Sight-ra
  • Kapunk két új operátort
  • Megkapjuk a Kafe Dostoyevskyt térkép átdolgozott változatát is

Igaznak bizonyult a korábbi pletyka, legalábbis abban, hogy az Operation Phantom Sight két új operátorát valóban Wardennek és Nokk-nek nevezik. Előbbi az Egyesült Államok titkosszolgálatánál dolgozik, így öltönyben megy kommandós bevetésre. Okos szemüvege átlát a füstön és megvédi a villanógránáttól. Fegyvere lehet MPX SMG és M590A1, míg oldalfegyverként SMG-12-t vagy a P-10C pisztolyt választhat.

Nokk a dán Jaegerkorpset oszlopos tagja. A hölgy predatorokat megszégyenítő módon képes láthatatlanná válni, persze csak a kamerák számára. Ugyanakkor álcázó képessége a lépéseinek zaját is elnyomja, legalábbis addig, amíg nem fut vagy lövöldözik. A hangtompítós SIX12 remekül illik képességeihez, de az FMG-9 is passzol hozzá. Oldalfegyverként Desert Eagle-t vagy 5.7 USG-t vihet magával akcióba.

Az Operation Phantom Sight-tal a két operátoron túl megkapjuk a Kafe Dostoyevsky térkép átdolgozott változatát, ami a fejlesztők reményei szerint kiegyensúlyozottabb játékot fog eredményezni. Ezzel az eredeti változat kikerül a játékból. A lenti videóban láthatod is az átalakított pályát, illetve az új operátorokról szintén megtudhatsz mindent.