Ahogy kúszik felfelé a hőmérő higanyszála, úgy párolognak el egyre inkább az új játékmegjelenések is. Mielőtt azonban belépnénk a szokás szerint sivatagos júliusba, lássuk, milyen újdonságok lepték el a PlayStation Store felületét június utolsó hetében.

F1 2019

  • Megjelenés: június 28.
  • Ár: 20.990 Ft (Anniversary Edition) / 23.990 Ft (Legends Edition)
  • PS Store adatlap

Kellős közepén tart az idei Forma-1-es szezon, most hétvégén például a szomszédban, az ausztriai Red Bull Ringen bőgnek fel a motorok. Aki pedig virtuálisan is halmozná az élvezeteket, az most már ezt is megteheti, szokatlanul korán megérkezett ugyanis a Codemasters hivatalos játéka, benne az F2 kategóriával, illetve történelmi tartalmakkal.

ps-store-f1-2019.jpg

The Sinking City

  • Megjelenés: június 27.
  • Ár: 17.990 Ft / 22.490 Ft (Necronomicon Edition)
  • PS Store adatlap

A Lovecraft munkássága által inspirált játékok mindig hordoznak magukban egy alapvető izgalmat - hát még egy nyomozós játék, méghozzá a műfaj veteránjainak számító Frogwares-től, akiknek a Sherlock Holmes-szériát is köszönhetjük. A The Sinking City-ben ráadásul nyitott környezetben kell kutakodnunk, ami rengeteg féle variációt és lehetőséget jelent. Mindemellett pedig természetesen őrületben sem lesz hiány, hiszen sötét erők bújkálnak a háttérben.

ps-store-the-sinking-city.jpg

Monster Jam Steel Titans

Ki a Monster Truckokat szereti, rossz ember nem lehet... Na jó, ez a mondás nem biztos, hogy pont így szól, de a lényeg az, hogy ki ne szeretne hatalmas benga autókkal száguldozni és ugratni? Márpedig a Monster Jam Steel Titans pontosan ezt nyújtja, benne 25 járgánnyal, 12 helyszínnel, valamint - természetesen - részletes sérülési modellel, beleértve a gépeket és a környezetet is.

ps-store-monster-jam-steel-titans.jpg

További megjelenések

A nyári uborkaszezon előszele egyértelműen megcsapott már bennünket, de azért még mindig akad viszonylag sok indie cím és kisebb megjelenés, amikből tudtok válogatni. Íme a héten megjelent PS4-játékok teljes listája: