• Valószínűleg 2018. április 1-je után jelenik meg a Red Dead Redemption 2
  • A Take Two szerint a megjelenés időszaka nem számít
  • Egy játék bármikor sikeres lehet, ha jó

Jövő tavaszra halasztották a Red Dead Redemption 2-t, mi több Strauss Zelnick, a Take Two vezérigazgatója azt is elárulta, hogy a 2019-es üzleti év elején jelenik meg, ami 2018. április 1-jén indul. Vagyis valamikor a jövő év második negyedében fog a boltok polcaira kerülni a régóta várt játék. De Zelnick szerint nem számít, hogy év vége felé vagy a nyár közeledtével állnak elő a programmal.

„Nyilvánvalóan a Red Dead Redemption májusban jött kis és hihetetlenül sikeres lett. De a vásárlók egész évben szórakoznak. Nem állnak meg csak a nyári hónapoknál. Hiszünk abban, hogy ha lehengerlő élményt kínálunk, akkor bármikor felbukkannak” – mondta a VG24/7-nek.

További részleteket és remélhetőleg egy játékmenet-videót a nyár folyamán kapunk, bár valószínűleg nem az E3-on, mert a Rockstar ritkán képviselteti ott magát. Bár mivel a Red Dead Redemption 2 a PS4 és az Xbox One egyik legerősebb címe lehet, nem lenne meglepő, ha a Sony vagy a Microsoft prezentációjában egy trailer erejéig felbukkanna.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!