Játékmegjelenések terén még mindig uborkaszezon van, sőt, talán lesz még a következő hónap is ilyen lesz. Így ezen a héten gyakorlatilag a pakkoké, a teljes kiadásoké, és persze a kisebb független játékoké volt a főszerep, no meg az akcióké. A PS Plus előfizetők hatalmas kedvezménnyel vehetnek meg akár két nappal ezelőtt megjelent csomagokat, így egy hónapra is érdemes előfizetni, hiszen a kifizetett 3000 forintnál sokkal többet lehet nyerni.

Tomb Raider Definitive Survivor Trilogy

Lara Croft 2013-ban újjászületett, hiszen a Crystal Dinamicsnak köszönhetően nem egy harcos amazont, hanem egy ártatlan lányt ismertünk meg a Tomb Raider sorozat rebootjában. A simán Tomb Raider címet kapott játékot mindenki szerette, így nem volt kérdéses, hogy jött egy második, majd egy harmadik rész is. A Store-ba felkerült bundle most mind a három játék legteljesebb kiadását adja: Lara Crofttal több tucat órát lehet eltüntetni, elkísérve őt kalandjain. PS Plusszal kevesebb mint 7000 forintért elvihető, ennyiért pedig ez egy „must buy” ajánlat, de még a 17000 forint sem sok érte.

Garden Bundle

Az otthon és a kerttervezés mára ismert és elismert szakma lett, és a Garden Bundle ezeket kínálja virtuálisan. Ebben a játékban pont ez a feladat, hogy minél szebb kertet, otthont építsünk. Nem vicc: fát kell vágni, gazt nyírni, tónak medret ásni, vízzel feltölteni és így tovább. Egy 10 emeletes panelházban ugye ezeket nem lehet megtenni, a természetet, szépséget pedig jó eséllyel mindenki szereti, így ez egy kifejezetten nyugtató, meditatív programként hathat. Talán az ára egy picit sok, de egy akcióban már érdemes lehet megvenni.

Mortal Kombat 11 Ultimate Edition + Injustice 2 Leg. Edition Bundle

Verekedős játékokból soha nem lehet elég, és ezt bizonyítja az, hogy a műfaj több évtizede létezik. Ebben a pakkban az elmúlt évek két legjobb ilyen stílusú játéka kapott helyt, ráadásul a Mortal Kombattal lehet készülni a készülő filmre is. Az Injustice 2-ben meg ugye DC hősök esnek egymásnak, és hát ki ne vágyna arra, hogy Jokerként leverje Batmant? Nagyon jó élményt ad mindkét játék, brutális kombókat lehet előhívni, a verekedések izgalmasak, így akár egyedül, akár egy baráttal, barátnővel is kitűnő szórakozást ad. Igaz, az ára egy picit húzós, de a minőséget mindig meg kell fizetni, nem igaz?