• Visszatér a játékiparba Reggie Fils-Aime
  • A GameStop vezetőségének lesz a tagja
  • 2006 és 2019 között ő volt a Nintendo of America elnöke

Valamivel több mint egy éve érkezett a váratlan hír, miszerint visszavonul a Nintendo újabb felemelkedésében kulcsszerepet vállaló Reggie Fils-Aime, aki 2006 és 2019 között volt a Nintendo of America elnöke. Úgy tűnik azonban, hogy nem tartott sokáig pihenő, a videojátékokra szakosodott GameStop áruházlánc ugyanis bejelentette, hogy három új taggal bővül a vezetőségük: Reggie mellett a Walmart volt vezérigazgatójával, William Simonnal és a PetSmart jelenlegi elnökével, James Symancykkel. Mindez egy vérfrissítés első része, miután a következő egy évben hat vezetőségi tag is távozik.

reggie-visszater-a-gamestop-vezetosegeben-folytatja-a-volt-nintendo-elnok.jpg

"A ma bejelentett vérfrissítés a vezetőségben egy fontos mérföldkő a GameStop átalakulásában, melynek során a hosszú távú sikerességre fókuszálva alakítjuk át a cég stratégiáját" - mondta a GameStop vezérigazgatója, George Sherman.

A digitális disztribúció térnyerésével - a komplett piachoz hasonlóan - a GameStop is nehéz időket él meg, ezért is fordultak olyan tapasztalt veteránokhoz, mint a Nintendo-rajongók kedvenc Reggie-je.

Támogasd te is a PC Gurut!