• Múlt hét pénteken jelent meg a Resident Evil 2 remake demója
  • Az adathalászok pedig azonnal rá is vetették magukat a fájlokra
  • És megtalálták többek között Chris Redfield és Ethan Winters karakterinformációját

Múlt hét pénteken jelent meg a Resident Evil 2 remake 30 perces demója, és igen zajos sikert aratott a játékosok között. A legfrissebb adatok alapján csak a hétvégén 1,1 millióan döntöttek úgy, hogy visszatérnek Raccoon Citybe, köztük pedig már olyan is akad, aki három perc alatt teljesíti a feladatot, amire a készítők fél órát adtak. Azonban nem csak a játékosok figyelmét keltette fel a demó: az adatbányászok is egyből rávetették magukat a fájlokra.

Nekik hála pedig sok érdekesség kiderült a játékról, bár persze fontos leszögezni, hogy mindez egyelőre csak meg nem erősített pletyka, így az alább szereplő részleteket érdemes fenntartással kezelni.

Kiderült például, hogy visszatérnek az eredeti Resident Evil 2-ben is szereplő B küldetések, ahogy a negyedik túlélővel foglalkozó minijáték létezésére is utalnak nyomok. Szintén elképzelhető, hogy Leon kampányában Ada Wongot is irányíthatjuk majd, valamint a fájlok között feltűnt egy rejtélyes játékmód, amiről jelenleg annyit tudni, hogy Rouge névre hallgat.

Azonban a legizgalmasabb felfedezésnek egyértelműen Chris Redfield és Ethan Winters karakterinformációja mondható. Kettőjük között az előbbi a Resident Evil sorozat egyik ikonikus karaktere, aki azonban nem szerepel a Resident Evil 2-ben, utóbbi pedig a 2017-es Resident Evil 7-nek a főhőse. Hogy ők vajon mit keresnek majd a játékban (vagy hogy benne lesznek-e egyáltalán) azt még nem tudni, ez jó eséllyel majd január 25-én, a Resident Evil 2 remake megjelenésekor derül ki.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!