Kedd délutánra időzítette a Sony az év utolsó State of Play adását, melyben 20 percnyi újdonságot kaptak a PS4-tulajok - köztük egy igazán komoly leleplezéssel is. A Resident Evil 3 bejelentéséről és a Ghost of Tsushima új előzeteséről külön hírben olvashattok - az alábbiakban a további újdonságokról lesz szó.

resident-evil-3-ghost-of-tsushima-dreams-state-of-play-osszefoglalo.jpg

Bejelentették, hogy az idei év egyik legnagyobb indie-sikere, az Untitled Goose Game PS4-re is megjelenik, ami pedig ennél is jobb hír, hogy alig kell rá várni: egy hét múlva, december 17-én érkezik a libaszimulátor.

Bemutatták a Spellbreak névre hallgató varázsolgatós battle royale-játék PS4-verzióját, amely 2020-ban érkezik - első körben béta formában, amely tavasszal várható.

A Superliminal az elmúlt időszak egyik legemlékezetesebb logikai címe volt, mely a nézőpontokkal játszadozik, teljesen újfajta megközelítésű problémamegoldást igényelve. Pontos megjelenési dátumot sajnos nem kaptunk a frissen bejelentett PS4-verzió kapcsán, csupán annyit árultak el, hogy 2020-ban érkezik.

Új trailert kapott a Dreams, mely a LittleBigPlanet alkotóinak újabb játékkészítő játékában rejlő elképesztő lehetőségeket mutatta be. Emellé pedig végre egy napra pontos megjelenési dátumot is bejelentettek: február 14-et kell beírni a naptárba.

Szintén friss kedvcsinálóval jelentkezett a Predator: Hunting Grounds, amely - mint azt egy ideje már tudjuk - egy aszimmetrikus akciójáték lesz. Neki is van most már pontos megjelenési dátuma: április 24-én érkezik.

Első ízben láthattunk gameplay jeleneteket a PlatinumGames grandiózus hack-and-slash-játékáról, a Babylon's Fallról, amely frenetikusan nézett ki - nagy kár, hogy csak jövő nyáron lesz szó róla újból a trailer tanúsága szerint.

Bemutatkozott Eric Chahi (Another World, Heart of Darkness, From Dust) új játéka, a Paper Beast, melyben egy álomszerű világban kalandozhatunk majd, megismerve a különös élővilágot, valamint különféle fejtörőket megoldva. Ja, és a legfontosabb: mindezt egy VR-élmény formájában kapjuk meg - a trailer megnézéséhez persze nem kell semmiféle kütyü.