A Resi 5 PC-s kiadásáról már régóta hallani innen-onnan pletykákat, sőt a CD Projekt nemrég azt mondta nekünk, hogy biztosan lesz ilyen átirat, ám mind ezidáig a kiadó nem erősített meg semmit. A mostani beszélgetésben is csak annyit közöltek, hogy ez egy roppant érdekes téma, ám jelenleg nem mondhatnak semmit, de van remény, és mindenképpen maradjunk vonalban.

Ha a történelem megismétli önmagát, akkor a RE 5-ből is lesz PC-s verzió, hiszen az előző részeket is elkészítették erre a platformra, illetve az is egy biztató jel, hogy a japán cég mostanában egyre több figyelmet fordít a PC-s játékosokra, amire jó példa, hogy a Dead Rising második része, valamint a Bionic Commando is tiszteletét teszi szeretett masináinkon.

Az önfeledt zombigyilkolda (és itt a Dead Risingra gondolok) folytatása még nem tudni mikor fog megjelenni, sőt az sem biztos, hogy a konzolos és PC-s kiadás egy időben lát napvilágot, erről ugyanis még meg kell kérdezni a fejlesztőcsapatot. A Dark Void megjelenése azonban már biztosabb, hiszen ha minden igaz, akkor a játék május 26-án szinkronban fog megjelenni a kitűzött célplatformokon, a Bionic Commando esetében viszont egy pár hetes késére kell számítani a konzolos verziókhoz képest. Ami pedig a nemrég bejelentett Lost Planet 2-t illeti, a Capcom hamarosan tisztázza a játék Xbox 360 exkluzivitásával kapcsolatos félreértéseket, azaz lehet, hogy egy PC-s verzió is elkészül.