Talán mégis meg fog jelenni a Resident Evil 5 PC-n? A Capcom szerint igen, még ha hivatalosan nem is jelentették be az átiratot, azonban az MCV nevű portálnak küldött nyilatkozatukból azt láthatjuk, hogy a zombi lövölde ötödik része március 13-án fog megjelenni nem csak next-gen konzolokra, hanem PC-re is! A híresztelést persze még nem erősítette meg a Capcom, és még mindig váltig állítják, hogy csupán konzolra fog megjelenni Chris Redfield afrikai kalandja. Azonban ne feledjük, hogy már régóta a levegőben van egy port esetleges megjelenése, és az is bizakodásra adhat okot, hogy a cég új játékai közül a Devil May Cry 4, és a majdani Street Fighter 4 is megjelent, illetve meg fog jelenni PC-n is.

Mostantól azt hiszem, elkezdhetjük várni a hivatalos bejelentést, és reméljük, hogy részesei lehetünk Redfield és bájos segítőtársa, Sheva Alomar afrikai túlélő horrorjának.

U.i.: A már említett közleményből azt is megtudtuk, hogy a Street Fighter 4 február 20-án fog megjelenni, míg a Bionic Commando boltokba kerülése február 13-án esedékes.

A játékról az érdeklődők részletes bemutatót olvashatnak a PC Guru 2008/12-es lapszámában.