• Trilógia alkot majd a Resident Evil hetedik, nyolcadik és kilencedik része
  • Ezt azt általában jól értesült Dusk Golem állítja

Akit érdekelnek a Resident Evil-szériával kapcsolatos bennfentes információk, azoknak mindenképpen érdemes követniük Dusk Golemet, aki általában kifejezetten megbízhatónak számít, ha a Capcom horrorfranchise-ával kapcsolatos híresztelésekről van szó. Nemrég pedig ismét érdekes tudnivalókkal rukkolt elő a Twitteren, azt állítja ugyanis, hogy a Resident Evil 7, a jövő hónapban megjelenő Resident Evil Village, illetve a majdani Resident Evil 9 valójában egy trilógiát fognak alkotni.

Vannak persze már most is erre utaló jelek, hiszen a hetedik és a nyolcadik felvonás közötti kapocs egyértelmű, ilyen erős pedig talán még soha nem is volt egymást követő címeknél. Dusk Golem szerint a Resident Evil 7-nek lesznek olyan elemei, amik a Village után fogják igazán elnyerni értelmüket, a szoros kötelék pedig megmarad a következő résszel is.

A bennfentes szerint egyébként a Capcom szeretné maga mögött hagyni a számozást (már a Village is ezt az irányt képviseli), a Resident Evil 9 után pedig sokkal inkább önálló történetekkel rukkolnának elő az előre kitervelt sztorivonalak helyett.